Om oss

Vi veileder deg gjennom store og små byggeprosjekter

Hvem er vi?

Velkommen til Betongservice AS, en lokaleid bedrift som startet opp 1. september 1987 med kun betongproduksjon. I dag er vi en komplett leverandør av byggevarer med vår egen entreprenøravdeling, som utfører alle mulige oppdrag innen oppføring av næringsbygg, hytter og boliger.

Vi har 33 ansatte i firmaet, fordelt på betongavdeling, tømrere samt kontor/butikk lager. Vi har fokus på å levere høy kvalitet i alle ledd og vår fagkunnskap kombinert med solide leverandører og samarbeidspartnere, gjør at vi alltid finner den beste løsningen for våre kunder.

Ikon av Byggfag Betongservice

Vårt arbeid

Vi har 40 års erfaring  innen betongarbeid og produksjon av ferdigbetong. Gjennom årenes løp har vi levert ferdigbetong både til private og offentlige virksomheter. Vi har også spesialisert oss innen oppføring av boliger, hytter, garasjer og næringsbygg, og våre tømrere leverer alltid høy kvalitet på arbeidet sitt.

Vår entreprenøravdeling skreddersyr en løsning for hver enkelt kunde; alt fra grunnarbeidet til nøkkelferdig. Den tradisjonelle byggemetoden er ikke avleggs, men i hovedsak leveres bygg med egenproduserte veggelementer.

Bedriften har også bil med kran, og vi påtar oss løfte- og transport oppdrag. I tillegg utfører vi også reparasjon av hydraulikkslanger,  og har utvalg av de mest brukte SKF lagrene.

Vi har også egen byggevarebutikk  vegg i vegg med materiallageret.

Ikon av Byggfag Betongservice

Vårt team

Vårt team består av erfarne fagfolk som alle har lang erfaring innen sine felt. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og en kultur som fremmer samarbeid og faglig utvikling. Vi jobber alltid tett sammen med våre kunder for å finne de beste løsningene for deres prosjekter.

Ikon av Byggfag Betongservice

Våre verdier

Vi legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og god kundeservice. Vi er opptatt av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet og å alltid holde det vi lover. Vi er også opptatt av å være en ansvarlig bedrift, og tar miljø og bærekraft på alvor.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft i Norge 1. juli 2022. Lovens formål er å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter, anstendige arbeidsforhold og sikre allmenheten tilgang på informasjon.

 

Betongservice AS er blant rundt 9000 virksomheter i Norge som er omfattet av denne loven.

I forbindelse med innføringen av Åpenhetsloven har vi jobbet med å utvide og videreutvikle våre rutiner og prosesser med tanke på den nye lovens formål og plikter.

 

Betongservice AS sitt forhold til menneskerettigheter og arbeidsmiljø er nedfelt i våre etiske retningslinjer.

 

Vi har etablert overordnede retningslinjer som omfatter selskapets arbeid for oppfyllelse av kravene i åpenhetsloven.

 

For mer informasjon: Les vår redegjørelse for aktsomhetsvurderinger.

Har du spørsmål kan du sende oss en e-post: byggfag@betongservice.net

Har du spørsmål eller ønsker du å motta et tilbud?

Ta kontakt med oss via telefon, e-post eller ved å ta turen innom oss i butikken. Våre erfarne ansatte står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt!

Kontakt oss